Versie 2.0 Traject

Sta jij ‘s morgens zuchtend voor de kledingkast omdat je niet weet wat je aan moet trekken? Vind je het lastig om een zakelijke outfit te vinden waarin jij je comfortabel voelt? Sta je voor de spiegel en denk je: ‘ik doe het er maar weer mee?’

Ik sta voor je klaar met passie, expertise en enthousiasme

Wat gaan we doen?

Wat krijg je van mij?

Allereerst drie maanden lang mijn enthousiaste, deskundige, eerlijke en praktisch hulp als imagocoach.

In die drie maanden krijg je van mij een compleet en persoonlijk advies omtrent jouw uitstraling en imago. Alle adviezen krijg je in een mooi digitaal naslagwerk, zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

Ik neem minimaal twee keer contact met je op om te vragen hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Je mag mij ook bellen, appen, Skypen, Zoomen of mailen met al je vragen.

Heb je een leuke jurk gevonden, maar twijfel je toch? Maak een foto, stuur die naar mij en ik kijk met je mee. Of twijfel je welke top het beste onder het jasje staat tijdens je presentatie? Ik geef je advies!

Wat het je oplevert?

Na die 3 maanden weet jij precies:

  • hoe jij jezelf kunt onderscheiden en kunt opvallen.
  • hoe jij je happy en zelfverzekerd over je uitstraling kunt voelen!
  • wat je moet aantrekken passend bij wat je die dag gaat doen
  • waar je op moet letten bij het kopen van jouw kleding, zodat miskopen verleden tijd zijn
  • hoe je slim en duurzaam kunt combineren
  • hoe jij authentiek en betrouwbaar kunt overkomen
  • hoe je zakelijk snel 1-0 voorstaat.

Reken maar dat jij jezelf en je bedrijf positief gaat profileren!

De kosten van dit traject zijn € 998,00 (excl. btw).

 

Veelgestelde vragen

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan wat en hoeveel je nodig hebt. Bij een kleiner budget kijk ik naar wat voor nu een goede aanvulling is. Bij een groter budget kunnen we uiteraard meer aanschaffen en je garderobe helemaal af maken. Vanaf € 300,00 kun jij goed slagen!

Het Versie 2.0-traject 3 maanden. Zo heb je alle tijd om aan de slag te gaan met jouw kleding en uitstraling. In die 3 maanden staat al mijn expertise tot jouw beschikking en mag je altijd contact met me opnemen.

Jazeker, daar heb ik alle expertise voor in huis. Ik kleed jou niet zoals ik mijzelf kleed. Ik kijk naar jouw unieke figuur en persoonlijkheid.

Nee en ik leg je uit waarom. Het personal shoppen is er niet alleen op gericht om nieuwe kleding te kopen. Ik ga je ook leren hoe je efficiënt door de winkel kan, zodat nieuwe kleren kopen je minder tijd kost.

Ik  shop met veel plezier bij Zwijnenburgmode in Meerkerk. Daar zijn meerdere merken onder 1 dak. Van goedkoper tot duurder. Ideaal om te mixen en matchen. Het voordeel is ook dan jij je maar één keer hoeft uit te kleden en weer aan te kleden. Ook scheelt het tijd om in 1 winkel te shoppen.

Mocht ik merken dat jij, om welke reden dan ook, daar niet zal slagen zoek ik een andere winkel uit of we gaan de stad in.

Woon je ver weg en wil je graag in je eigen regio winkelen, dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn.

In de ruim 3 jaar dat ik samen met mannen en vrouwen shop slagen zij 100%. Mocht jij niet slagen dan gaan we kijken waar dat aan ligt en zoeken we verder naar jouw outfit!

Als ik van te voren al twijfels heb of je in de winkel gaat slagen (bijv. omdat je een grotere maat hebt) dan shop ik online voor je en kom je op mijn kantoor doorpassen.

Ja dat kan. Wel is het zo dat na het Versie 2.0-traject het veel helderder is welke kleding er bij jou past. En dit leert jou zelf ook om op termijn betere keuzes te maken en je kleding te kopen.

Na een traject mag je altijd contact opnemen als je vragen of problemen hebt.

Jazeker! Dat is een super leuk idee. Moet je doen! Ik heb leuke cadeaubonnen die ik feestelijk voor je verpak.

Reacties deelnemers

Sonja Koster

Oprichter MindSign.nl

Doordat Thea me helpt met het maken van de juiste kledingkeuzes, weet ik dat ik altijd goed voor de dag kom. Ik ben zo blij dat ik nooit meer hoef te twijfelen aan wat ik aan zal trekken. Ik raad iedere ondernemer aan om een traject bij Thea te doen! Je gaat je veel zelfverzekerder voelen en staat in afspraken al snel met 1-0 voor.

Wilma

Adviseur Data & Informatie

Vorig jaar ben ik Thea tegengekomen in mijn netwerk met haar berichten en wat ze deed. De interesse was er meteen. We zaten in een corona-lockdown dus: ‘is dit wel het moment om dit te gaan doen?’

Uiteindelijk na een gesprek met Thea de stap gezet. Vooraf best wel wat dingen bedacht waar ik tegenaan zou gaan lopen, maar in de eerste persoonlijke kennismaking was voor mij al helder dat Thea een rust en respect heeft waarmee dit allemaal prettig zou gaan verlopen.

Het waren 4 verschillende contactmoment met elk hun eigen emotie en ervaring. De eerste was een sessie met nadere kennismaking en de kleurenanalyse, de tweede ging over hoe je nu gekleed gaat wat je wel of niet meer moet dragen. Hoe je een flop kan dragen dat deze wel een topper kan zijn, of echt een flop blijft. Maar ook hoe die topper eigenlijk geen topper is, met daarbij de uitleg.

De derde ontmoeting was bij mij thuis. Mijn kledingkast werd uitgezocht. Hier had ik al voorwerk in gedaan en dat vroeg veel energie (lees emotie). Ik ontdekte dat ik veel kleding allang niet meer droeg en aankon maar nog wel had bewaard. Deze ging er allemaal uit, want dat scheelde met Thea tijd. Eenmaal met Thea werden er nog kledingstukken op de stapel, “kan je beter niet meer dragen” gelegd. Ook kledingstukken welke ik altijd met plezier draag. Ik besluit zelf, dus sommige stukken liggen nog terug in de kast, maar of ik ze ga dragen?

Dag 4 zou het shoppen worden, dit viel wat anders uit. We hadden een aantal opties besproken en uiteindelijk besloten om online te bestellen en af te passen bij Thea. Bijna alles, ook de stukken waar ik in eerste instantie wat argwanend naar keek, zijn mee naar huis gegaan.

Nu dus een legere kledingkast, een paar leuke setjes, welke onafhankelijk van elkaar zijn te combineren in de kast. Dit helpt! Als ik terug kijk op dit traject met alles er op en eraan, dan zie ik nu wel verschil. Ik krijg ook complimenten. Ik heb een nieuw kapsel aan de hand van de voorstellen van Thea, de nieuwe kleding. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat mensen iets aan me zien, maar niet goed weten wat. 🙂

Het traject duurt een aantal maanden en het kost een “paar centen”, maar ik ga hier voor een zeer lange tijd nog plezier van hebben. Een investering voor het leven :-).

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.