Ik ben zo blij met mijn vak als ik mannen en vrouwen stralend voor de spiegel zie. Als ze mij vertellen dat de kleding hun het zelfvertrouwen geeft om een presentatie te geven, op een klant af te stappen of te gaan voor een andere baan.

Het raakt me als mensen (weer) zien dat ze mooi zijn, dat ze zichtbaar mogen zijn en het waard zijn om op deze aardbol een plaats in te nemen.’

Na ruim 10 jaar met veel plezier als MC-verpleegkundige te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd om een andere weg in te slaan. Al zoekend, pratend en biddend kwam ik een artikel tegen in de EVA waar een onderwijzeres haar baan had opgezegd en zich was gaan omscholen tot imagospecialist.

‘Dat is tof’ dacht ik.

Ik ben begonnen met de opleiding tot kleurconsulente en kledingstyliste en de kers op de taart was de opleiding tot imagospecialist. Dat gaat zoveel verder dan alleen de buitenkant.

Het gaat om wie jij bent, waar je voor staat, wat je wilt uitstralen en waar je blij van wordt. En dat vertaal ik in kleding, kleur en accessoires. Bovendien kijk ik naar je kapsel en, als je brildrager bent, naar je bril. Ik bekijk je dus van top tot teen.

Ik ervaar zelf hoeveel kleding betekent voor mijn zelfbeeld en mijn zelfvertrouwen. Ik ben gewoon een vrouw met haar hobbels en haar bobbels, dus ik ben niet de persoon waarbij alle kleding goed staat. Maar sinds ik weet welke kleding dat wel is, kijk ik blij in de spiegel. Voel ik mij mooi, sterker in mijn schoenen en kan ik stralen.

En dat gun ik jou ook. Niemand is perfect. Zelfs de meest slanke dame of gespierde man heeft nog iets op zichzelf aan te merken.

Ik wil jou helpen om ook sterker in je schoenen te staan, meer zelfvertrouwen te hebben, jezelf mooi te vinden en een goede eerste indruk te maken.

Tot slot

Nu weet je heel veel over mij, maar ik nog niks over jou.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan de keuzetest of neem vrijblijvend contact met mij op!

10 nieuwe combinatiesGemaakt met je eigen kleding. Leuk om te geven en om te krijgen!