Ik ben zo blij met mijn vak als ik mannen en vrouwen stralend voor de spiegel zie. Als ze mij vertellen dat de kleding hun het zelfvertrouwen geeft om een presentatie te geven, op een klant af te stappen of te gaan voor een andere baan.

Het raakt me als mensen weer met een grote glimlach in de spiegel kijken en zij kleding weer leuk vinden i.p.v. stressvol.

Na ruim 10 jaar met veel plezier als MC-verpleegkundige te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd om een andere weg in te slaan. Al zoekend, pratend en biddend kwam ik een artikel tegen in de EVA waar een onderwijzeres haar baan had opgezegd en zich was gaan omscholen tot imagospecialist.

‘Dat is tof’ dacht ik.

Ik ben begonnen met de opleiding tot kleurconsulente en kledingstyliste en de kers op de taart was de opleiding tot imagospecialist. Dat gaat zoveel verder dan alleen de buitenkant.

Het gaat om wie jij bent, waar je voor staat, wat je wilt uitstralen en waar je blij van wordt. En dat vertaal ik in kleding, kleur en accessoires. Bovendien kijk ik naar je kapsel en, als je brildrager bent, naar je bril. Ik bekijk je dus van top tot teen.

Ik ervaar zelf hoeveel kleding betekent voor mijn zelfbeeld en mijn zelfvertrouwen. Ik ben gewoon een vrouw met haar hobbels en haar bobbels, dus ik ben niet de persoon waarbij alle kleding goed staat. Maar sinds ik weet welke kleding dat wel is, kijk ik blij in de spiegel. Voel ik mij mooi, sterker in mijn schoenen en kan ik stralen.

En dat gun ik jou ook. Het gaat er niet om dat je de beste versie van jezelf wordt. Het gaat erom dat je de ECHTE versie van jezelf wordt. En daar speelt kleding een grote rol in.

Ik wil jou helpen om ook sterker in je schoenen te staan, meer zelfvertrouwen te hebben en een goede eerste indruk te maken.

Tot slot

Nu weet je heel veel over mij, maar ik nog niks over jou.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op!