Kleuranalyse

Met de juiste kleuren zul je er altijd stralend en energiek uitzien. Als jij dat ook wilt, dan help ik je graag. We kunnen dit traject online doen, maar je bent ook welkom bij mij op kantoor, waar we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

De kleuren die je van nature hebt meegekregen zijn je huid-, haar- en oogkleur. Deze zijn altijd perfect in balans en vormen een unieke combinatie. Jouw natuurlijke kleuren vormen het uitgangspunt van mijn kleuranalyse.

Tijdens de kleuranalyse ontdek je welke tinten mooi aansluiten bij jouw huid-, haar- en oogkleur. Omdat jij uniek bent wordt er speciaal voor jou een persoonlijk kleurenpalet samengesteld met je 42 allermooiste tinten! Hoe je dit persoonlijk kleurenpalet kunt toepassen tijdens het kopen van kleding en accessoires, leg ik je uit in het tweede consult.

Kleuranalyse (met of zonder dag make-up) kost € 179,00 (excl. btw):

  • 2 consulten (totaal 2,5 uur)
  • Een op maat gemaakte, persoonlijk kleurenpalet met je 42 mooiste tinten
  • En als je daar geen bezwaar tegen hebt: het aanbrengen dag make-up

Na de kleuranalyse loop je stralend jezelf de deur uit!

Kleuranalyse online

Maak foto’s van jouw gezicht met daglicht, waarvan twee foto’s van je ogen, twee van de voorkant van je gezicht en beide zijkanten. Op basis daarvan geef ik je een kort kleuradvies. Deze uitkomst bespreken we telefonisch of via Zoom of Skype. De uitgebreide persoonlijke kleuranalyse doen we op een later moment.

Kleuranalyse bij mij op kantoor

Je bent van harte welkom in mijn kantoor waar we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. De 1,5 meter afstand lukt misschien niet altijd, maar daar gaan we vooraf goede afspraken over maken.