Persoonlijke kleuranalyse

Met het dragen van de juiste kleuren heb je altijd een uitgeruste en gezonde uitstraling. Het dragen van kleur is een hele doeltreffende manier om jezelf te onderscheiden en waar nodig op te vallen. En als vrouwelijke ondernemer of carrièrevrouw is dat natuurlijk wat je wilt. Misschien zie jij het zelf wel niet of een kleur goed bij je past. Je hebt er ‘geen kaas van gegeten’. De kans dat de verkoopster ‘nee’ als antwoord verkoopt is klein. En je wilt weleens wat anders dan het eeuwige zwart en blauw.

Ik help jou je 42 mooiste kleuren te ontdekken! Tijdens de persoonlijke kleuranalyse volgen we de richtlijnen van het RIVM.

 

De kleuren die je van nature hebt meegekregen zijn je huid-, haar- en oogkleur. Deze zijn altijd perfect in balans en vormen een unieke combinatie. Jouw natuurlijke kleuren vormen het uitgangspunt van mijn kleuranalyse.

Tijdens de kleuranalyse ontdek je welke tinten mooi aansluiten bij jouw huid-, haar- en oogkleur. Omdat jij uniek bent wordt er speciaal voor jou een persoonlijk kleurenpalet samengesteld met je 42 allermooiste tinten! Hoe je dit persoonlijk kleurenpalet kunt toepassen tijdens het kopen van kleding en accessoires, leg ik je uit in het tweede consult.

De persoonlijke kleuranalyse  kost € 179,00 (excl. btw):

  • 2 consulten (totaal 2,5 uur)
  • Een op maat gemaakte, persoonlijk kleurenpalet met je 42 mooiste tinten

Als je een kleurenpalet hebt:

* Heb jij geen miskopen meer, want je weet precies welke kleuren er bij jou passen.

* De kleding die je vanaf nu gaat kopen kun je qua kleur allemaal met elkaar combineren.

* Zorgt ervoor dat jij op een positieve manier opvalt.

* Je onderscheidt jezelf heel doeltreffend.

* Kost winkelen minder tijd, want jij weet naar welke kleuren je moet kijken.

* Heb je iedere dag een gezonde en uitgeruste uitstraling.

* Kijk je blij en tevreden in de spiegel.

Je bent van harte welkom in mijn kantoor waar we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen