Imagotraject

‘Ik houd helemaal niet van shoppen. Ik vind het vervelend om na te denken over wat ik aan moet trekken. Combineren lukt me slecht en daarom heb ik chronisch teveel in mijn kast. In mijn vrije tijd iets kiezen lukt nog wel: een broek en trui is immers zo gekozen. Maar wat trek ik aan naar mijn werk.’

Herken jij jezelf hierin? Doe dan mee met ons imagotraject. Dat is een combinatie van een kleuranalyse, kledingadvies, imago-advies, garderobecheck en personal shoppen.

We hebben voldoende coronamaatregelen genomen, dus als je wilt, kun je vandaag starten.

Ik sta voor je klaar met passie, expertise en enthousiasme

Wat gaan we doen?

Een persoonlijke kleuranalyse om te ontdekken welke kleuren jou het best tot je recht laten komen. Je ontvangt de kleuren in een persoonlijk kleurenpalet.

Na de kleuranalyse geef ik je kledingadvies zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van kleding. Wat past er bij jouw figuur? Welke style draag jij het liefst? Welke sieraden, kapsel en bril staat jou het mooiste. En nog meer!

Ik ga je helpen om de uitstraling te krijgen die perfect bij jou past. Daarom leer ik je graag beter kennen. Wie ben jij? In welke situaties kom je regelmatig? Welke boodschap wil je met je kleding overbrengen? Dit zijn vragen die verbonden zijn met het imago-advies.

We gaan samen je kledingkast door om te kijken wat er nog ontbreekt en om nieuwe combinaties te maken.

En als kers op de taart maak ik een boodschappenlijst(je) voor je en gaan we samen 2 uur shoppen. Ik zoek voor jou de beste winkels uit waar jij kunt slagen, passend bij je budget.

Coronamaatregelen

In ons kantoor en tijdens het shoppen houden we ons aan de regels van het RIVM.

Wat krijg je van mij?

Allereerst mijn enthousiaste, deskundige, eerlijke en praktisch hulp als imagocoach. En dat 3 maanden lang!

In die 3 maanden krijg je van mij een compleet en persoonlijk advies omtrent jouw uitstraling en imago. Alle adviezen krijg je in een mooi digitaal naslagwerk, zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

In die 3 maanden neem ik minimaal twee keer contact met je op om te vragen hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Je mag mij ook bellen, appen, Skypen, Zoomen of mailen met al je vragen.

Heb je een leuke jurk gevonden, maar twijfel je toch? Maak een foto, stuur die naar mij en ik kijk met je mee. Of twijfel je welke top het beste onder het jasje staat tijdens je presentatie? Ik geef je advies!

De investering in dit traject is € 998,00 excl. btw.

Wat het je oplevert?

Na die 3 maanden weet jij precies: 

  • hoe jij jezelf kunt onderscheiden en kunt opvallen.
  • hoe jij je happy en zelfverzekerd over je uitstraling kunt voelen!
  • wat je moet aantrekken passend bij wat je die dag gaat doen
  • waar je op moet letten bij het kopen van jouw kleding, zodat miskopen verleden tijd zijn
  • hoe je slim en duurzaam kunt combineren
  • hoe jij authentiek en betrouwbaar kunt overkomen
  • hoe je zakelijk snel 1-0 voorstaat.

Reken maar dat jij jezelf en je bedrijf positief gaat profileren!

10 nieuwe combinatiesGemaakt met je eigen kleding. Leuk om te geven en om te krijgen!