Garderobecheck

Een kast vol met kleding en toch draag je iedere dag hetzelfde. Of je hebt een kast vol en toch weet je niet wat je aan moet trekken. Herken je dit? Dan is de garderobecheck voor jou zeer geschikt. We bieden dit in een online versie aan, als je liever niet de deur uitgaan. Als je een grote slaapkamer hebt en de 1,5 meter afstand mogelijk is, kunnen we dit ook bij jou thuis laten plaatsvinden

Ik heb heel veel pakken, overhemden en stropdassen en toch draag ik iedere dag hetzelfde’. Met deze woorden kwam Jort bij mij. Hij draagt voor zijn werk iedere dag een pak met overhemd en stropdas.

Ik ben bij Jort thuis geweest en we hebben zijn kledingkast helemaal leeg gehaald. We hebben gekeken welke overhemden passen bij zijn zakelijke uitstraling en de overhemden die te casual zijn hebben we naar het goede doel gebracht.

Daarna heb ik met Jort zijn pakken, overhemden en stropdassen nieuwe combinaties gemaakt. In totaal 28 stuks. Van iedere combinatie heeft Jort een foto gemaakt, zodat hij de combinatie niet vergeet.

Nieuwe kleding hoeft hij voorlopig niet te kopen. Wel heb ik hem een boodschappenlijstje gegeven met overhemden en schoenen in een kleur die een mooie aanvulling zullen zijn op zijn huidige garderobe.

Wat we gaan doen?

  • We maken 3 stapels van je kleding en accessoires; blijven, vermaken en weg. Daarbij kijken we naar kleur, pasvorm en uitstraling.
  • Ik maak nieuwe combinaties met de kleding die blijft.
  • Aan de hand van de kledingcapsule maken we een boodschappenlijstje welke kleding en accessoires er nog ontbreken.

Een kledingcapsule is een kleine groep kledingitems die onderling allemaal met elkaar te combineren is. Zo kun je met minder kledingstukken meer combineren!

Wat levert het je op?

  • Overzicht in je kledingkast
  • Doeltreffend kunnen gaan winkelen of erachter komen dat je voorlopig wel voldoende kleding hebt
  • Iedere ochtend weer met plezier je kledingkast openen
  • Een goede basisgarderobe
  • Voorkomen van miskopen
  • Geld en tijd besparing
  • Inzetten van de kledingcapsule voor je kledingkast en voor het inpakken van je koffer

Garderobecheck online

Vooraf laat ik je weten in welke stappen we jouw kledingkast gaan uitzoeken. Via zoom/skype kijk ik met je mee en geef ik op afstand mijn adviezen en tips. Volg je het gehele traject dan nemen we ook het imagoverslag door wat ik je vooraf heb gemaild.

Of offline?

De kans is groot dat je slaapkamer groot genoeg is om 1.5 meter afstand te houden.

Kosten

Garderobecheck duurt ongeveer 2,5 uur en kost €187,50