Garderobecheck

Jij begrijpt dat je niet in je vrijetijdsoutfit naar zakelijke afspraken kunt gaan. Maar wat trek je dan aan, zodat je een professionele uitstraling hebt waar je je comfortabel in voelt?
Ik help je om binnen 5 minuten jouw ideale outfit uit de kast te pakken. Ik maak doeltreffende, vernieuwende en verassende combinaties voor je.
Ik kijk naar wie jij bent, waar jij je prettig in voelt en naar het werk wat je doet.

De garderobecheck kan geheel online en dus coronaproof!

Lees hieronder verder wat we gaan doen!

Ik heb heel veel pakken, overhemden en stropdassen en toch draag ik iedere dag hetzelfde’. Met deze woorden kwam Jort bij mij. Hij draagt voor zijn werk iedere dag een pak met overhemd en stropdas.

Ik ben bij Jort thuis geweest en we hebben zijn kledingkast helemaal leeg gehaald. We hebben gekeken welke overhemden passen bij zijn zakelijke uitstraling en de overhemden die te casual zijn hebben we naar het goede doel gebracht.

Daarna heb ik met Jort zijn pakken, overhemden en stropdassen nieuwe combinaties gemaakt. In totaal 28 stuks. Van iedere combinatie heeft Jort een foto gemaakt, zodat hij de combinatie niet vergeet.

Nieuwe kleding hoeft hij voorlopig niet te kopen. Wel heb ik hem een boodschappenlijstje gegeven met overhemden en schoenen in een kleur die een mooie aanvulling zullen zijn op zijn huidige garderobe.

Ik kan je op 3 manieren online helpen:

  • ONLINE BASIC: ik maak 10 nieuwe combinaties voor je met je huidige kledingstukken. Deze ‘hang’ ik voor je kleur in je eigen app. Meer weten, klik hier!
  • ONLINE BUSINESS: ik maak 20 nieuwe combinatie voor je met je huidige kledingstukken. Deze ‘hang’ ik voor je klaar in je eigen app. Outfits passend bij een meeting, presentatie of 1 op 1 gesprek. Daar word je toch blij van? Klik hier!
  • ONLINE BUSINESS VIP: is hetzelfde als de ONLINE BUSINESS, maar… dan ga ik ook online voor je shoppen. En niet zomaar shoppen. Ik kijk naar wat er nog ontbreekt in je kledingkast. Deze items zet ik voor je klaar in je eigen app en met 1 druk op de knop je kun je de kleding kopen.

Wat levert het je op?

  • Overzicht in je kledingkast
  • Doeltreffend kunnen gaan winkelen of erachter komen dat je voorlopig wel voldoende kleding hebt
  • Iedere ochtend weer met plezier je kledingkast openen
  • Een goede basisgarderobe
  • Voorkomen van miskopen
  • Geld en tijd besparing
  • Inzetten van de kledingcapsule voor je kledingkast en voor het inpakken van je koffer

Wil jij online aan de slag met jouw kledingkast? Klik hier voor het intakeformulier!

 

Of offline?

De kans is groot dat je slaapkamer groot genoeg is om 1.5 meter afstand te houden. Als we beide gezond zijn dan kom ik met plezier de garderobecheck bij je thuis doen. Bij de offline garderobecheck kunnen we je kast ook direct opruimen, nieuwe combinaties maken en kijken welke kledingstukken er nog ontbreken. Daarna is er de mogelijkheid om samen te gaan shoppen, zodat je kledingkast echt up to date is en jij je daar voorlopig niet meer mee bezig hoeft te houden.

Kosten

Garderobecheck offline duurt ongeveer 2,5 uur en kost €187,