Een make-over, waarom niet?

personal shoppen kleuranalyse kledingadvies kleding make-over

Heb je dat weleens? Dat je voor de spiegel staat en denkt ‘ ik zou het helemaal anders willen?’

Een ander kapsel, make-up en deze kleding draag ik ook al 20 jaar…..

Een make-over is misschien een ‘ver van je bed’-show. Make-overs gebeuren op televisie met heel veel camera’s op je gezicht en een bekende styliste. Of in een tijdschrift worden vrouwen 7 jaar jonger gemaakt. Je kunt je daarvoor aanmelden, maar de kans dat jij wordt ingeloot is natuurlijk klein. Zoveel vrouwen willen dat.

Een make-over is echter voor iedereen weggelegd. Tenminste… voor iedereen die zichzelf het waard vindt om in te investeren. Voor mannen en vrouwen die goed voor zichzelf willen zorgen en vinden dat kleding en uitstraling daar ook een belangrijk onderdeel van is.

Een make-over kan radicaal zijn. Maar zolang je heel dichtbij jezelf blijft is het wel goed. En soms is radicaal nodig om je kleding en uitstraling te laten aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Want jij voelt je een actieve, slimme en leuke vrouw, maar als je in de spiegel kijkt dan zie je een grijze muis. Of je wilt meer serieus genomen worden en je ziet in de spiegel een meisje.

Een make-over is dan misschien een ‘ver van je bed’-show. Het is maar net welke naam je het geeft. Op zoek gaan naar de kleding en uitstraling die bij jou past is heel waardevol. En het is een investering waar jij de rest van je leven profijt van hebt. En ga dan niet zelf lopen aanmodderen, maar vraag deskundig en eerlijk advies.

En wees niet bang dat het streven naar het perfecte plaatje is. Het streven is een plaatje dat je de binnenkant en de buitenkant bij elkaar passen. Perfectie bestaat namelijk niet. Persoonlijk en passend wel.

Dus creëer je eigen make-over. Vraag advies over welk kapsel er nog meer bij jouw gezichtsvorm staat. Investeer in een kleuranalyse zodat je kleur gaat dragen die jou een jongere, gezonde en uitgeruste uitstraling geven.

Met Versie 2.0 kun je stapsgewijs jouw eigen make-over creëren. En bedenk dat het eenmalig investeren is in waar jij de rest van je leven profijt van hebt.

Iedere ochtend zonder twijfel je kleding uit de kast pakken om vervolgens met een grote glimlach op je gezicht in de spiegel te kijken. Om met meer zelfvertrouwen aan je dag te beginnen omdat je weet dat je er goed uit ziet. Je durft op je werk meer zichtbaar te zijn en tijdens een presentatie of vergadering je zegje te doen, omdat jouw kleding je dat zelfvertrouwen en moed geven.

Andere blogs

workshop, personal shopper, kledingstylist, kleuranalyse, make-over, personal shopper

Slim winkelen!

Ik zag het voor mijn ogen gebeuren…  Een paar weken geleden, was ik in een kledingwinkel en ik zag het voor mijn ogen gebeuren… “Wat een

personal shopper, kledingstylist, kledingadvies, kleuranalyse, make over

Hoe professioneel is jouw outfit?

Het is maandagavond. Morgen heb je een netwerkbijeenkomst en wil jij jezelf en je bedrijf presenteren. Maar ja…welke kleding past daarbij? Je staat twijfelend voor